Hemoroizi? Fisuri anale?
HEMOSTOP te ajută

Întreabă acum în mod anonim și vei primi cele mai bune răspunsuri

Ajută și alte persoane să trateze hemoroizii și fisurile anale! Intră în comunitate

adăugat pe

din ce farmacie as putea cumpara hemostop

Echipa Bioelite Vert:

Produsele Hemostop pot fi gasite doar in plafaruri nu si in farmacii. Din pacate, plafarurile nu tin pe stoc decat un numar foarte mic de produse. In trecut am recomandat anumite plafaruri iar pacientii care au ajuns acolo nu au putut cumpara produsele noastre deoarece nu mai erau pe stoc. Acest lucru se rasfrange in mod negativ asupra noastra pentru ca oamenii au considerat ca i-am pus degeaba pe drumuri. Din acest motiv nu mai facem recomandari de plafaruri. Puteti incerca sa gasiti produsele HemoStop la un plafar local, iar daca nu gasiti, faceti comanda online.

Atentie: produsele HemoStop pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. Daca aveti nevoie de produse in afara tarii, trebuie sa comandati produsele prin intermediul unor persoane (familie, prieteni) care au resedinta in Romania, urmand ca aceste persoane sa va expedieze produsele prin alte mijloace.

Va dorim multa sanatate!

Evaluarea mea pentru HemoStop:
Nu am folosit HemoStop
*Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.
Vă ascultăm. Ce întrebare aveți?
Ați utilizat produse HemoStop?
Evaluează produsul
Selectează sexul