Hemoroizi? Fisuri anale?
HEMOSTOP te ajută

Întreabă acum în mod anonim și vei primi cele mai bune răspunsuri

Ajută și alte persoane să trateze hemoroizii și fisurile anale! Intră în comunitate

adăugat pe

Buna ziua, am uitat sa va intreb, este indicat sa consum ghimbir? Anticonceptionalele sunt contraindicate pentru hemoroizi sau nu cauzeaza probleme? (22 ani)

Dr Carmen

Buna ziua. Am sa va transmit raspunsul legat de ghimbir, care a mai fost distribuit pe acest forum. Ghimbirul este recunoscut pentru abilitatea sa de a intensifica circulația sângelui. Procedând astfel, acesta ajută in procesul de curățare a corpului de toxine în exces ca parte a tratamentului hemoroizilor. Circulatia sanguină defectuoasa duce la o acumulare suplimentară de toxine in celule. De asemenea, poate duce la sânge mai gros. Cheagurile de sânge mici se pot crea astfel mult mai ușor. Tratamentul hemoroizilor trebuie să contribuie la prevenirea formării de cheaguri de sânge, la curățarea și subțierea sângelui, precum și la îmbunătățirea circulației. Iar ghimbirul face acest lucru. De asemeni, extractele de ghimbir au atât efecte antiinflamatorii, cât și antioxidante asupra celulelor. Nu numai că această plantă îmbunătățește circulația sângelui și vă ajută să vă curățați în mod natural sângele, este, de asemenea, util pentru curatarea intestinelor de toxine si gaze, cat si pentru reducerea proceselor inflamatorii. În mod obișnuit, alimentele condimentate, picante, asa cum este si ghimbirul, nu provoacă dureri si nu sunt cauza dezvoltarii hemoroizilor. Cu toate acestea, dacă hemoroizii sunt inflamati si durerosi umflați, alimentele picante trebuie reduse foaret mult sau chiar eliminate pe perioada cat hemoroizii sunt durerosi, putand fi consummate, in cantitati mici, dupa ameliorarea simptomelor. Mâncărurile picante pot irita tractul digestiv si implicit si zona hemoroidala, daca sunt consummate in exces. In concluzie, ghimbirul trebuie consumat cu moderatie, pentru actiunile sale benefice, dar evitat in cazul in carea veti hemoroizi durerosi, insotiti de usturime si inflamare intensa.

In ceea ce priveste anticonceptionale, acestea pot influenteaza negativ hemoroizii. Hormonii din anticonceptionale provoaca probleme vasculare deci pot agrava hemoroizii.

Evaluarea mea pentru HemoStop:
Nu am folosit HemoStop
*Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Referințe

Vă ascultăm. Ce întrebare aveți?
Ați utilizat produse HemoStop?
Evaluează produsul
Selectează sexul