Hemoroizi? Fisuri anale?
HEMOSTOP te ajută

Întreabă acum în mod anonim și vei primi cele mai bune răspunsuri

Ajută și alte persoane să trateze hemoroizii și fisurile anale! Intră în comunitate

adăugat pe

Am 53 de ani si sunt dependent de bicicleta, imi place mult sa fac cicloturism si fac 6-7000 de km pe an, si mi-au aparut hemoroizi. Ma deranjeaza cind merg sau stau in picioare. Nu am fost niciodata constipat sau diaree foarte rar. Nu maninc condimentat si nu consum alcool, si cu toate astea am facut hemoroizi de 5 ani .I-am tot tratat cu prestogel dar degeaba,acum e mai grav . Cind stau pe scaun sau saua bicicletei nu ma deranjeaza. Oare de ce au aparut si ce e de facut ?

 

Dr Radu

 

Cand mergeti pe bicicleta, presiunea sanguina in venele din zona anala creste semnificativ (din cauza compresiei fizice a zonei). In timp, peretele venos cedeaza iar acest lucru inseamna aparitia hemoroizilor.

 

Singura solutie pe care o aveti la indemana este sa renuntati la acest sport. Cu siguranta ca este o decizia grea, dar toti ne confruntam cu asemenea decizii mai devreme sau mai tarziu.

 

In situatia in care nu renuntati la bicicleta, nu aveti optiuni de vindecare. Nici macar operatia nu va poate ajuta. Dupa operatie, hemoroizii se pot reface in timp record (saptamani, maxim luni).

 

Evaluarea mea pentru HemoStop:
Nu am folosit HemoStop
*Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.
Vă ascultăm. Ce întrebare aveți?
Ați utilizat produse HemoStop?
Evaluează produsul
Selectează sexul